-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11442 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:2

من يكي دوبار خودم را ارزان فروختم , ولي خدا هدايتم كرد و الان حاضر نيستم حتي يك لحظه آن روزها تكرار شود. از آن روزها به بعد احساس ناراحتي مي كنم , از درس هايم عقب افتاده ام . از آنان كه رابطه داشتم , الآن نفرت دارم و با ديدن آنان عصباني مي شوم . هنگامي كه با آنان رو به رو مي شوم , با پوزخندهاي آنان اخم مي كنم و از آنان فاصله مي گيرم . هنگامي كه با اين صحنه ها رو به رو مي شوم , چه كنم و براي اين كه به رفتار بقيه كه شايد از اين مسئله بويي نبرده اند, حساس نباشم , چه بايد بكنم ؟

از اين كه عنايت خدا شامل حالتان شده و شما را از مهلكه نجات داده است , بايد بسيار شكر گزارباشيد و از اين مسئله عبرت بگيريد و از صيادان بد دل كه روزي به سراغ شما و همان روز به سراغ ديگر صيدهامي روند و در كمين شمايند, دوري كنيد و حتي مسير حركت و آمد و شد خود را جا به جا كنيد و خود را طوري ازآنان بپوشانيد كه شما را نشناسند و حتماً در رفت و آمدها تنها از خانه بيرون نياييد و از آنان جدّاً حذر كنيد. آنان خطرناك هستند. بعضي از جوانان و مردان شهوتران حتي از ريختن آبرو و حيثيت خود و ديگران ابايي ندارد وبعضي از آنان براي حفظ آبروي خود حاضرند جان دختران معصوم را به خطر بياندازند, همان طور كه در صفحات حوادث روزنامه ها دربارهء مفقود شدن دختران و قتل آنان توسط همين صيادان گزارش هايي آمده است . بنابراين ازآنان بترسيد. در روايات آمده است . وقتي شهوت جوان يا مردي طغيان كند, عقلش كم مي شود و دست به هر كارخلافي مي زند.(1)

همان طور كه گفته ايد: وقتي با آنان رو به رو مي شويد, اخم كنيد; بسيار خوب است , ولي اصلاً نگذاريد آنان چهرهء شما را ببينند. خود را از آنان دور بداريد و چون جوان هستيد, ممكن است وسوسه هاي نفساني به شما فشاربيآورد و شما را احساسي و ايجاد رغبت و ميل كند كه از مسير آنان گذر كنيد تا نگاه و لبخندهاي آنان را ببينيد. از اين وسوسه ها بايد پرهيز كنيد و اگر مي خواهيد آيندهء خود را به خطر نياندازيد و آبروي خود و خانواده تان را حفظ كنيد,از آنان دوري كنيد و از خدا بخواهيد فكر آنان را از ذهن شما بيرون كند و ذهن آنان را از فكر دربارهء شما باز دارد.

(پـاورقي 1.صادق احسانبخش , آثار الصادقين , ج 10 ص 109



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.